Fotokussen 30x50cm

24.50

  • Fotokussen van 30x50cm groot
  • incl. vulling geleverd
  • wit kussen met full-color fotoprint
  • wasbestendig & ligt niet op het kussen maar wordt echt in de stof gedrukt (sublimatie)
  • met ritssluiting voor het verwijderen van de vulling
Start met ontwerpen!

Beschrijving

Ontwerp zelf je fotokussen

Ontwerp zelf een uniek en origineel kussen met een eigen foto, of gewoon met een persoonlijk tekstje en figuurtjes. Je kunt zelfs zelf aan het tekenen gaan! Wij bedrukken het kussen voor je helemaal zoals jij je fotokussen ontworpen hebt.

De fotokussens worden gedrukt door middel van sublimatieprint. Dat wilt zeggen dat de print zacht aanvoelt en helemaal in de stof gedrukt zit. De bedrukking is daardoor levendig van kleur en bovendien wasbestendig! Omdat dat wel zo handig is, leveren we standaard een vulling op maat voor je kussen erbij.

Doe eens een fotokussen cadeau

Een fotokussen is een prachtig geschenk voor allerlei gelegenheden. Favoriete huisdier? Een trouwfoto ter ere van een jubileum of de eerste foto van oma’s kleinkind? Gegarandeerd succes! Met enkele klikken voeg je er bovendien nog een persoonlijke boodschap aan toe, waardoor het fotokussen zeker een ereplaats zal krijgen bij de ontvanger.

Het hoeft ook niet altijd een foto te zijn. Is je dochter een superfan van alles wat met prinsesjes te maken heeft? Ontwerp eens een kussen in prinsessenthema voor op haar bed. Haar naam, een leuke kroon uit onze figuurtjes en misschien nog een prentje van een prinses erbij en voila, een uniek kussen voor op haar bedje! Of waarom geen foto van een stoere graafmachine zoals op ons voorbeeld? Perfect voor stoere jongens (of meisjes uiteraard).