Workshop werken met flexfolie & transferpers

30.00

 • Workshop werken met flexfolie & transferpers
 • Max. 6 deelnemers
 • Duurtijd 3u
 • Lees onderaan zeker de omschrijving van de workshop!
 • Gelieve steeds behalve je e-mail ook je GSM-nummer in te vullen bij het voltooien van je bestelling!

Eerstvolgende beschikbare data:

 • 18/04/2019 18u-21u

 

 

Beschrijving

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is wie enerzijds beter wilt kunnen leren werken met flexfolie en anderzijds voor wie graag wat handige tips & tricks krijgt over het werken met een transferpers.

Wat moet ik al kunnen?

Je kunt zelfstandig een eenvoudig eenkleurig design opmaken in silhouette studio en dit naar de cameo sturen om uit te snijden. Je hoeft nog niet met een transferpers gewerkt te hebben en ook indien je je nog nooit aan het specifiek snijden van flex gewaagd hebt, kan je perfect meedoen.

Wat gaan we doen?

We bekijken de belangrijkste zaken waarmee je rekening moet houden als je ontwerpen in flex wilt gaan maken & snijden. We bekijken ook de eigenschappen van de verschillende soorten flex zodat je beter gaat begrijpen welke materiaal je voor welk soort toepassing best neemt. Tot slot bekijken we het werken met een transferpers van basisbediening, over lastige objecten onder pers krijgen, tot tips & tricks voor een goed resultaat, het positioneren van transfers en het herkennen van een goed geperste transfer.

Wat breng ik mee?

Je brengt je laptop mee met Silhouette studio geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Downloaden van de gratis versie kan je hier. Er staan cameo’s voor het snijden voor je klaar, dus je hoeft geen eigen cameo mee te brengen. Vergeet verder ook geen leesbril als je die nodig hebt, want er komt wat detailwerk aan te pas & een notaboekje als je graag zelf notities neemt (onze workshop is vooral een doe-gebeuren, dus er wordt geen papieren cursus uitgedeeld).

 

Algemene voorwaarden workshops

 1. Een reservatie is pas geldig wanneer het volledige inschrijfbedrag betaald is
 2. Annuleren van een reservatie kan tot 2 werkdagen voor start van de workshop
 3. La Vie Divine behoudt zich het recht de workshop te annuleren in geval van minder dan 2 deelnemers, of in geval van overmacht (zoals bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) ziekte van de lesgever, mankementen aan infrastructuur,…)
 4. Workshops zijn steeds incl. het lesmateriaal; uitgezonderd wat uitdrukkelijk vermeld wordt dat de deelnemer zelf moet meebrengen (zoals laptop, toestel,…)
 5. No Show = Geen terugbetaling van het inschrijfbedrag.