Workshop sublimatieprint beginners 23/04/2020

30.00

 • Beginnersworkshop Sublimatieprint
 • 18u tot 21u
 • Max. 5 deelnemers
 • Duurtijd 3u
 • Lees onderaan zeker de omschrijving van de workshop!
 • Gelieve steeds behalve je e-mail ook je GSM-nummer in te vullen bij het voltooien van je bestelling!

 

 

4 op voorraad

Beschrijving

Voor wie is deze workshop geschikt?

Je werkt al een tijdje met een snijplotter en zou graag verkennen of een sublimatieprinter wat voor jou is? Je hebt net/ of gaat binnenkort een sublimatieprinter aanschaffen, maar wilt toch graag even de basis uitgelegd krijgen zodat je weet waar je moet beginnen? Of misschien heb je er eentje gekocht en wilt het toch niet allemaal zo vlot lukken als je gehoopt had? In deze workshop helpen we je graag op pad!

Wat moet ik al kunnen?

Je kunt zelfstandig met de computer werken.

Wat gaan we doen?

We bekijken kort wat een sublimatieprinter is en hoe het proces van sublimeren werkt. Aansluitend daarbij bekijken we ook op welke artikelen het allemaal gebruikt kan worden. Ook alle attributen zoals mallen, mokkenklemmen,…verschillende soorten persen, ovens,… bekijken we, zodat je een volledig overzicht krijgt van enerzijds wat je allemaal met deze werkmethode kunt maken en anderzijds wat het totale kostenplaatje hiervan is. Zonder te diep op het technische aspect en echt grafisch ontwerp in te gaan, bekijken we ook even welke soorten prenten geschikt zijn, waar je op moet letten bij het opmaken hiervan en welke programma’s je bijvoorbeeld kunt gebruiken om ontwerpen te maken en af te drukken. Doorheen de workshop zal elke deelnemer de ‘lead’ mogen nemen om een ander artikel te maken zodat we samen wat uiteenlopende zaken hebben kunnen verwerken en iedereen een zo breed mogelijk beeld heeft van hoe & wat aan het einde van de workshop.

Wat breng ik mee?

Voorzie een notaboekje als je graag zelf noteert, want we delen geen papieren ‘cursus’ uit. De bedoeling is om zoveel mogelijk te doen/ proberen/ testen & vragen te stellen. Heb je concrete vragen, dan mag je deze zeker alvast noteren om tijdens de workshop te behandelen Ook als je bv. testprojecten hebt die je met je eigen sublimatieprinter maakte, maar niet geslaagd vond, mag je dit zeker meebrengen zodat we samen kunnen bekijken wat er mis gelopen is.

 

Algemene voorwaarden workshops

 1. Een reservatie is pas geldig wanneer het volledige inschrijfbedrag betaald is
 2. Annuleren van een reservatie kan tot 2 werkdagen voor start van de workshop
 3. La Vie Divine behoudt zich het recht de workshop te annuleren in geval van minder dan 2 deelnemers, of in geval van overmacht (zoals bijvoorbeeld (maar niet beperkt tot) ziekte van de lesgever, mankementen aan infrastructuur,…)
 4. Workshops zijn steeds incl. het lesmateriaal; uitgezonderd wat uitdrukkelijk vermeld wordt dat de deelnemer zelf moet meebrengen (zoals laptop, toestel,…)
 5. No Show = Geen terugbetaling van het inschrijfbedrag.