slingeraapje met wit t-shirtje

9.50

  • pluchen slingeraapje
  • met velco aan de handjes
  • Incl. 1 wit t-shirtje met velcrosluiting achteraan
  • perfect om te borduren of bedrukken met naam

Bestel je hem graag incl. naamborduring? Kijk dan hier.

Wissen

Beschrijving

Slingeraapje met t-shirt

Deze zachte slingeraapjes met afzonderlijk wit t-shirtje zijn ideaal om zelf de naam op het shirt te bedrukken of borduren. Het shirtje heeft achteraan een velcrosluiting en kan dus makkelijk aan en uit gedaan worden. De aapjes zelf hebben soepele lange armpjes, beentjes en een lange staart zodat ze makkelijk vasthouden voor kleine handjes. In hun handjes zit velcro zodat ze makkelijk overal aan gehangen kunnen worden en bijvoorbeeld leuk aan het babybedje kunnen hangen slingeren. De aapjes zelf zijn beschikbaar in 4 kleuren: mint, babyblauw, babyroze en beige. De t-shirtjes zijn steeds wit.

Bedrukken

De t-shirtjes zijn perfect te bedrukken met flexfolie, flock of speciale flexfolies zoals glitter. Dankzij de velcrosluiting achteraan het t-shirtje van het slingeraapje, kan je het ook makkelijk open leggen om makkelijker te bedrukken. De shirtjes zijn gemaakt uit katoenen tricot. Je kunt ze dus zonder problemen voldoende warm en lang persen zodat de flexfolie zeker goed verlijmd is.

Borduren

De t-shirtjes kunnen ook perfect geborduurd worden met zowel een professionele als een huishoud-borduurmachine. Omdat de shirtjes open kunnen, heb je immers geen vrije arm nodig om ze mooi te kunnen borduren.

Extra informatie

Gewicht 0.0000000 g
Afmetingen 0.0000000 x 0.0000000 x 0.0000000 cm