Werkproces

Wie kan bij ons terecht?

Je kunt bij ons terecht voor gepersonaliseerde geschenken al vanaf 1 stuk, maar ook voor het bedrukken of borduren van bedrijfstextiel van kleinere tot middelgrote oplages. Ook indien je bijvoorbeeld graag een borduurservice voor het plaatsen van namen op aankopen in jouw winkel wilt gaan aanbieden, kunnen we je interessante mogelijkheden voorstellen.

Particulieren kunnen tijdens onze openingsuren vrij langskomen om gepersonaliseerde artikelen te bestellen, of via onze webshop bestellen. Op zaterdagen en koopzondagen bieden we zelfs de mogelijkheid om direct namen op winkelaankopen te laten borduren.

Voor bedrijven, clubs of wederverkopers werken we op offertebasis. Een offerte aanvragen kan via info@laviedivine.be of via het offerteformulier bovenaan op de site. Heb je toch wat specifiekere vragen, dan maken we graag een afspraak met je om te bekijken wat mogelijk is en hoe we dat voor je kunnen uitwerken.

Mag ik eigen materiaal aanleveren?

Ja dat mag. We behouden ons wel steeds het recht om het aangeleverde materiaal te weigeren indien geen kwalitatief resultaat kan geboden worden voor dat specifiek artikel met die specifieke personalisering. Indien je speciaal materiaal zou aankopen om in te leveren voor personalisering, informeer je dan ook best eerst even wat kan en wat niet voor jouw idee. Hou er ook rekening mee dat personaliseren van eigen materialen steeds op eigen risico is. Eigen materialen worden steeds enkel onder direct toezicht verwerkt, maar een uitzonderlijke productiefout of beschadiging is (zeker bij borduurwerk) nooit helemaal uit te sluiten.

Kan ik hulp krijgen bij het opmaken van een ontwerp?

Daar kunnen we zeker mee helpen. Voor alle aankopen zit omzetten van de naam/tekst in een standaardlettertype + eventueel samenvoegen met een stockdesign steeds inbegrepen in de prijs. Ook centreren van teksten, of lettergrootte correct zetten voor het specifieke artikel is altijd inbegrepen. Wil je verdergaand grafisch ontwerp en kan je hiervoor zelf geen geschikt bestand opmaken, dan kunnen wij dit voor je doen. Hiervoor zal wel een extra kost aangerekend worden naar gelang de omvang van het werk.

Voor borduurdesigns volgens een eigen logo of een manueel te tekenen borduurontwerp wordt altijd een vaste clichékost geteld. Deze is eenmalig en na aanmaak kan je zonder meerkost zo veel je wilt bijbestellen van het aangemaakte design. Een borduurdesign zelf aanmaken is -tenzij je hier zelf ervaring mee hebt- vrijwel niet mogelijk. Er bestaan hier en daar tools online die beweren het automatisch te kunnen omzetten, maar dit levert vaak heel onlogische designs op met rare verspringingen en bijvoorbeeld heel veel afgeknipte draadjes achteraan. Dit komt omdat een borduurdesign door zijn 3D opbouw typisch iets is wat een menselijk oog nodig heeft om te beoordelen welke soorten steken het beste resultaat zullen geven, wat de meest logische weg is om de stiksels te laten volgen voor zo weinig mogelijk draden en knoopjes achteraan of welke vereenvoudigingen nodig zijn om tot een werkbaar & vlot borduurbaar ontwerp te komen.