Voor particulieren

Borduren is ideaal voor het ontwerpen van mooie en gepersonaliseerde geschenken. Het ziet er prachtig en luxueus uit en het heeft altijd nèt dat beetje meer. Daarnaast voelt het ook altijd extra bijzonder om een geschenk te krijgen dat speciaal voor jou gepersonaliseerd is.

Bij grotere borduurbedrijven kan je vaak pas vanaf 6 of meer stuks terecht om spullen te laten borduren, of zal de ontwerpkost niet opwegen voor één los stuk. Als particulier heb je deze aantallen meestal niet nodig uiteraard. Het is net zo leuk om voor allerlei gelegenheden een gepersonaliseerd geschenk te kunnen laten maken! En net daar specialiseren we ons bij La Vie Divine in!

 

Geschenken met naam

Onze specialiteit zijn geschenken met naam. In onze winkel en onze webwinkel kan je dan ook heel veel artikelen met naam meteen bestellen en laten borduren. Voor alle basisartikelen met naam werken we met eenvoudige vaste prijzen zodat je snel en eenvoudig kunt bestellen. Bovendien rekenen we nooit extra kosten voor het aanmaken van een borduurpatroon voor een naam of eenvoudige tekst op onze artikelen. 

 

Van geboortekaartje naar borduurpatroon

Iets waar we intussen ook al goed bekend om zijn geworden, is de mogelijkheid om een geboortekaartje te laten omzetten naar een borduurpatroon. Wij zetten de tekening van het kaartje om naar een ontwerpje dat bruikbaar is op alle te borduren artikelen zoals een badcape, handdoekjes, badjassen,pyama's,... Een prachtig idee voor een uniek geboortegeschenk! En eens het ontwerp klaar is, kunnen de (aanstaande) ouders natuurlijk heel eenvoudig spullen bijbestellen van hun geboortekaartje.

 

Eigen ideeën

Loop je met een eigen idee rond dat je wilt laten maken? Prima! Wij werken het voor je uit op maat. Een eigen prent omzetten naar een borduurpatroon, uitwerken van een ontwerpje in een bepaald lettertype,... we helpen je er mee verder. 

Prijzen voor ontwerpen op maat, gaan steeds volgens offerte omdat deze volledig afhankelijk zijn van het formaat, de graad van detail in je ontwerp,... Als je ons een voorbeeld bezorgt van wat je wilt; liefst vergezeld van een afbeelding in goede resolutie van de te borduren prent, kunnen we je direct een prijs op maat hiervoor doorgeven.