Borduurstudio

In onze borduurstudio kan je terecht voor zowel gepersonaliseerde geschenken, als algemeen borduurwerk zoals het borduren van werkkleding. Of je nu particulier bent en op zoek bent naar een borduurstudio die voor jou een naam kan borduren op een handdoek, een badjas,... of je bent een bedrijf en je bent op zoek naar een adres om je keukenschorten te laten borduren met het logo van de brasserie,  of je wenst fleecevesten met je website en GSM-nummer op de rug,... Het kan allemaal!

Wij werken eenderzijds met voor uitgewerkte designs en artikelen voor een vaste prijs. Je kiest gewoon nog zelf je lievelingskleuren en voegt de naam toe en je hebt een leuk geschenk voor een scherpe prijs. Deze artikelen kan je zo bestellen via onze webshop of in onze particuliere winkel in Mechelen.

Anderzijds werken we met prijs op offerte voor alle andere opdrachten. Aangezien vrijwel alles hierbij mogelijk is, moeten we dit van opdracht tot opdracht bekijken. Deze opdrachten kunnen gaan  van uitborduren van eigen logo's en tekeningen, over het samenstellen van een ontwerp met bestaande prenten en teksten naar keuze, tot het simpelweg uitborduren van een vraag die u als bedrijf van een klant heeft ontvangen, maar zelf niet kunt verwerken.

Borduurstudio voor particulieren

Op zoek naar een borduurstudio waar je als particulier leuke geschenken of andere ideeën kunt laten uitwerken? Wij helpen je graag verder!

 

Borduurstudio voor bedrijven & clubs

Of het nu gaat om je logo op op kleding of promotiemateriaal plaatsen, of relatiegeschenken,.. Wij maken er graag werk van!

Prijzen van onze borduurstudio

Hoe weet ik de prijs van borduurwerk op maat?  Zakt de prijs als ik meerdere stuks nodig heb? Op deze pagina vind je meer informatie over hoe ons borduurwerk geprijsd wordt.

Voorbeelden geschenken

Originele geschenken op maat, speciale opdrachtjes of geboortekaartjes omgezet naar een borduurpatroon,...Het kan allemaal en we bekijken met alle plezier samen met jou hoe we jouw idee kunnen omzetten naar een geschenk.

Graag al wat inspiratie opdoen? Snuister dan eens tussen onze voorbeelden en neem een kijkje bij wat we reeds uitwerkten voor klanten.

Voorbeelden logo's

Niets mooier dan poloshirtjes, voorschorten, of vesten met het logo van het bedrijf. Het staat netjes, je toont je bedrijf en maakt tegelijk reclame. Borduren is steeds een goede investering voor uw bedrijf. Geborduurde bedrijfskleding zal een veel langere levensduur hebben dan de bedrukte versie en zal bovendien veel makkelijker zijn in onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken over vervagen of loskomen van het logo na een warme wasbeurt of wanneer u een bleekproduct toevoegd aan witte was. Daarnaast kunt er probleemloos over strijken zodat uw werkkleding er steeds tip top uit ziet! Graag al eens een idee van wat er mogelijk is? Bekijk op onze voorbeeldpagina alvast eens een aantal logo's die we reeds uitwerkten voor klanten.

Borduren in opdracht

Misschien kreeg u van een klant al wel eens de vraag om een artikel te voorzien van een borduring?

Tot nu toe heeft u zich er misschien nog niet aan gewaagd omdat het toch een heel specifieke tak van textielbewerking is die bovendien behoorlijk kostelijk kan zijn in aankoop van materiaal voor één specifieke toepassing. Zeker wanneer uw hoofdactiviteit niet het produceren van gepersonaliseerde (bedrijfs)kleding is, is de aankoop van een industriële machine en de leercurve om de technieken voor verschillende toepassingen te leren misschien geen interessant idee voor u. 

Goed nieuws: wij borduren ook in opdracht voor bedrijven. U kunt zo deze service toch aanbieden aan uw klanten en hoeft zich zelf niet te bekommeren over de uitwerking. Naar gelang uw activiteit bieden we u een service op maat aan. We leveren ook de bijhorende voorbeelden indien nodig. Bijvoorbeeld: een handig overzicht met een aantal geselecteerde kleuren en monogramstijlen voor het personaliseren van de bij u aangekochte hemden of kostuums, een 'shortlist' met lettertypes en kleuren voor het borduren van zadeldoeken en paardendekens voor bij u in de ruitersportzaak,...